over gezondheidscentrum achterweide

Gezondheidscentrum Achterweide is gegroeid uit de samenwerking tussen tandartspraktijk van Tony Moens en Peter Tolleneer (oprichter van Medineth in Grobbendonk). Eind 2019 werden de voorbereidingen gestart om een multi-disciplinair centrum te openen in het centrum van Bornem. Mondzorg Bornem zal onderdeel uitmaken van het Gezondheidscentrum Achterweide. Op deze manier kan de patiënt op één adres terecht voor verschillende medische en paramedische disciplines. Gezondheidscentrum Achterweide ging open eind 2021.

Vaak gestelde vragen

Nieuwe patiënten zijn nog steeds welkom bij Gezondheidscentrum Achterweide. Ons team van (para-)medici, e.a. wordt steeds uitgebreid.

Breng zeker uw identiteitskaart mee. Indien u verwijsbrieven of verslagen van een specialist of uw huisarts heeft, brengt u deze ook mee, alsook RX foto’s, medicatielijst, allergielijst…

U kan bij Gezondheidscentrum Achterweide betalen met cash, Payconiq, debet- en creditkaart.

Er is parkeergelegenheid in de buurt de praktijk, alsook in de onmiddellijke omgeving is de grote parking “Achterweidestraat”. Bekijk ook zeker onze contact-pagina voor meer praktische info.

Met de bus geraak je vlot in het centrum van Bornem. Buslijnen 252 (Dendermonde-Boom) en 257 (Dendermonde-Boom) hebben een halte in centrum van Bornem vlakbij de praktijk.

Het Gezondheidscentrum Achterweide is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contacteer onsOnze disciplines