vanaf najaar 2021:
Achterweidestraat 37

2880 Bornem

‭03 227 12 87‬
Ma-Vrij: 8u - 19u

U kan ook steeds een voicemail bericht achterlaten.

info@achterweide.be

Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen

Openingsuren balie
Ma-Vrij: 8u - 19u

bereikbaarheid

De Achterweide-balie is tijdens de weekdagen telefonisch bereikbaar van 8u tot 19u via ‭03 227 12 87‬. U kan ons ook steeds bereiken via info@achterweide.be.

Buiten de praktijkuren kan u boodschappen inspreken op het antwoordapparaat, ook in het weekend. U kan eveneens het contactformulier op deze pagina invullen. Duid zeker aan aan welke praktijk u uw vraag wil stellen.

Gezondheidscentrum Achterweide is gemakkelijk met de auto te bereiken, op 10 minuten van de E17, afrit Temse of 15 minuten van de A12 afrit Puurs. Bornem ligt langs de Rijksweg Temse-Breendonk. De praktijk ligt in het centrum van Bornem en de grote parking “Achterweidestraat” ligt tegenover de praktijk.

Ook met de bus geraak je vlot in het centrum van Bornem. Buslijnen 252 (Dendermonde-Boom) en 257 (Dendermonde-Boom) hebben een halte in centrum van Bornem vlakbij de praktijk.

Het Gezondheidscentrum Achterweide is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Contactformulier


    Bij het versturen van dit contactformulier zal Gezondheidscentrum Achterweide uw persoonlijke gegevens in geen enkel geval gebruiken voor het versturen van mailings, al dan niet voor commerciële doeleinden. Uw data zal ook niet worden bewaard op onze webserver.